Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Podem la Llagosta inicia el procés de primàries per a les eleccions municipals

Podem la Llagosta ha iniciat el procés de primàries per escollir l’alcaldable i la llista de cara a les municipals del 26 de maig. Aquesta tarda a Can Pelegrí s’ha presentat una única candidatura que sorgeix del cercle llagostenc del partit morat, que encapçala Montse Garcia Rigau. A l’acte han assistit la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, el secretari de Municipalisme i portaveu de Podem Catalunya, David Clarà; i Mercè Benages, extensió del Vallès Oriental.

Durant l’acte de presentació, s’ha explicat que el procès de primàries s’allargarà fins al 6 de febrer, quan es farà el recompte i la proclamació de la candidatura guanyadora. Del 16 al 19 de gener es podran fer les preinscripcions i es publicaran les precandidatures, posteriorment s’hauran de presentar els avals, del 22 al 26 de gener; la publicació de les candidatures, el 29 de gener; la votació, de l’1 al 5 de febrer; i finalment el recompte serà el 6 de febrer.

A Podem la Llagosta fins ara només hi ha una candidatura, que ha presentat la voluntat d’encapçalar el partit a les municipals, Montse Garcia Rigau. “La meva candidatura és la candidatura del cercle de la Llagosta i gira al voltant de la participació ciutadana i la transparència. A més, fem força atenció en l’habitatge social, civisme i seguretat”, ha explicat Garcia Rigau. La seva candidatura ha rebut el suport de la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail: “donem recolzament i diem que en aquesta vegada Podem es presentarà amb una organització darrere, que cuidarà i acompanyarà els territoris per fer uns bons resultats”.

En acabar el procès de primàries, Podem la Llagosta ha manifestat la voluntat d’establir relacions amb La Llagosta en Comú amb la possibilitat de fer una candidatura conjunta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies