Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Podemos escull la seva cap de llista a l’espera de les negociacions amb La Llagosta En Comú

Podemos la Llagosta ha finalitzat el seu procés de primàries per escollir la seva llista a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Tal com estava previst, Montse García serà la cap de llista de Podemos, en ser l’única candidata. Ara, la formació morada establirà negociacions amb La Llagosta En Comú per confeccionar una candidatura conjunta.

La llista aprovada per Podemos la Llagosta està formada, a més de per Montse Garcia, per Mercè Benages, Manolo López, Rafa Morales, Silvia Camacho, Javi Cánovas, Brian Baidal, María José Núñez, Raül Román, Yolanda Mora, Cristóbal López, Sara García i Francisco Giménez.

Les votacions, tant de la candidata com de la llista, s’han realitzat durant els primers dies d’aquest mes de febrer. L’escollida com a cap de llista de Podemos la Llagosta ha explicat que el procés de primàries “ha anat bé, s’ha registrat un participació en la línia d’altres processos que hem fet”. Montse Garcia ha declarat que “ara toca preparar el programa participatiu, posarem carpes informatives per recollir les propostes de la gent”.

La cap de llista de Podemos la Llagosta ha manifestat que “quan acabi el procés de primàries dels comuns, començarem les negociacions per crear una candidatura conjunta. Seran unes negociacions tranquil·les, ja que portem treballant junts ja fa temps”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies