Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

EUiA, ICV i Podemos de la Llagosta van organitzar ahir una xerrada sobre la República

La sala de conferències del Centre Cultural va acollir ahir una xerrada en commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la Segona República espanyola. L’acte va ser organitzat per les agrupacions locals d’Esquerra Unida i Alternativa, Podemos i Iniciativa per Catalunya Verds i va comptar amb les intervencions de Víctor Ríos, historiador i investigador del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra, membre del Frente Cívico Somos Mayoría i redactor de la revista El Viejo Topo, i d’Aina Vidal, diputada del grup parlamentari d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats. La presentació i moderació de l’acte va anar a càrrec de Montse Garcia, coportaveu de Podemos la Llagosta.

Durant la xerrada-debat es va parlar dels valors de la República, la participació, la justícia social i la igualtat, entre d’altres. També es va remarcar la necessitat de seguir treballant per aconseguir una majoria a favor de la proclamació de la Tercera República, federalista i plurinacional. A més, es va recordar que la Segona República és un referent polític.

Publicitat

Publicitat

Més notícies