Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

Podemos la Llagosta presenta avui el seu procés de primàries

Podemos la Llagosta farà aquesta tarda la presentació del procés de primàries per escollir el seu cap de llista de cara a les municipals del mes de maig. La formació aprofitarà l’acte, que es farà a les 19 h a Can Pelegrí, per presentar una memòria política de balanç dels darrers quatre anys.

El procés de primàries s’iniciarà amb la presentació de candidatures i acabarà a principis de febrer amb les votacions. Hores d’ara, ja hi ha una candidata a cap de llista de Podemos la Llagosta, Montse García Rigau, que ja farà aquesta tarda una exposició del seu projecte.

A l’acte d’avui assistiran la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, i el secretari de Municipalisme i portaveu de Podem Catalunya, David Clarà.

Segons el responsable de comunicació de Poemos la Llagosta, Manolo López, una vegada escollit el candidat de la seva formació, s’iniciarà el procés de negociació amb La Llagosta En Comú amb l’objectiu de fer una llista conjunta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies