Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La comitiva dels Reis d’Orient arriba demà a la Llagosta

Els Reis Mags arriben demà dissabte a la Llagosta. Els carrers de la nostra localitat ja es preparen per donar la benvinguda a Ses Majestats d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar i els sis patges que els acompanyen estrenaran vestits aquest any.

La cavalcada vindrà pel carrer de l’Estació a partir de les 18 h. Els Reis estaran acompanyats per les carrosses de diverses entitats de la nostra localitat. La comitiva passarà per l’avinguda de l’Onze de Setembre, el passeig de Joan Miró, el carrer de Caldes, el barri de la Vecasa i continuarà pel carrer de Brutau, travessarà l’avinguda de l’Onze de Setembre per anar al carrer de Sant Pau i seguir per l’avinguda del Turó fins a Antonio Machado. El darrer tram que recorrerà la cavalcada serà de nou l’avinguda de l’Onze de Setembre fins arribar a la plaça d’Antoni Baqué.

Els Reis Mags d’Orient passaran per la Parròquia de Sant Josep a portar al nen Jesús or, encens i mirra. Al voltant de les 19.30 h, saludaran des de l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué, on seran rebuts per l’alcalde, Óscar Sierra.

Com en els darrers anys, els nens i les nenes podran saludar els Reis i lliurar-los les seves cartes. A més, el Patge Xumet, acompanyat per la Murga, recollirà els xumets dels infants que vulguin, per donar-los després als Reis Mags.

Quan acabi l’acte, Ses Majestats d’Orient es prepararan per passar per totes les cases de la Llagosta i deixar els regals que han preparat per a petits i grans.

El dia de Reis, el diumenge 6 de gener, els nois i les noies podran gaudir gratuïtament dels llits elàstics i els cavallets instal·lats al solar de l’Església. Les atraccions funcionaran d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies