Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Activitats esportives i infantils del cap de setmana

Els infants i l’esport són els protagonistes de les activitats que es desenvolupen aquest cap de setmana a la Llagosta en el marc de la programació nadalenca. Futbol, bàsquet, contes i espectacles es desenvoluparan avui i demà a diferents espais.

El Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert acull aquest matí un torneig de futbol de pares i mares. Aquesta activitat té un doble objectiu, fomentar la igualtat entre dones i homes i que pares i mares prenguin consciència de la feina que fan els seus fills i filles jugant al futbol. Els infants, des de les grades, animaran i cridaran com fan els seus pares.

Aquest matí, la Llagosta + Activa organitza una sessió de contes en anglès per a infants de 3 a 7 anys. Des de les 11 i fins les 13 h, els petits podran escoltar el conte The mouse and the moo a l’escola d’idiomes Llagosta Language Center, al carrer de Sant Pau.

A la tarda, a les 17.30 h, tindrà lloc l’espectacle del musical Grinch, organitzat pels Saltats. L’acte inclourà una sorpresa final i la presència dels personatges infantils Buhita i Gatuno. Els organitzadors recomanen a les persones que han comprat entrada que arribin una estona abans de l’inici de l’espectacle.

La darrera activitat del cap de setmana serà demà diumenge al Parc Popular. El Club de Bàsquet la Llagosta organitza una xocolatada solidària i diverses activitats al voltant del bàsquet. Durant el matí, de 10 a 13 h, es vendrà xocolata amb melindros per un euro. La recaptació anirà destinada a Animalets, per poder mantenir el seu refugi de gats.


Publicitat

Publicitat

Més notícies