Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Avui continuen les activitats de la programació nadalenca

Els infants i els joves són els protagonistes de les activitats nadalenques que es desenvoluparan avui i els propers dies a la nostra localitat. Aquest matí, la plaça d’Antoni Baqué acollirà el tradicional Fer Cagar el Tió.

L’activitat començarà a les 10 h i acabarà al voltant de les 13 h. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern i l’AMPA de l’Escola Gilpe, amb la col·laboració de l’Ajuntament, conviden a tots els infants de la Llagosta a donar bastonades al Tió per a que els cagui un obsequi.

El Nou Casal organitzarà demà dijous, 27 de desembre, una gimcana i una xocolatada oberta a tota la població. L’activitat tindrà lloc a partir de les 10 h a la plaça d’Antoni Baqué. Per divendres, el Nou Casal també organitzarà un taller a on tots els nens i nenes que vulguin podran fer el seu regal de Nadal. La proposta es portarà a terme al Nou Casal, al carrer de la Florida, de 10 a 13 h.

Una altra activitat nadalenca que es farà aquests dies serà l’espai de Jocs de taula multiculturals que ha preparat La Llagosta + activa per demà dijous. L’activitat està pensada per a infants, joves i adults i es desenvoluparà de 17 a 19 h a la Carpa, Espai Cultural, al carrer de les Escoles, 38.

Publicitat

Publicitat

Més notícies