Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Els patges reials arribaran el 4 de gener a la Llagosta

Els patges reials faran aquest any dues visites a la Llagosta. Els infants de la  nostra localitat els hi podran lliurar la carta per als Reis Mags el 4 de gener a la plaça d’Antoni Baqué i a l’Asociación Rociera Andaluza. 

L’Associació de Comerciants i Serveis i els Volats organitzen tot un seguit d’activitats per animar la tarda de divendres mentre que els infants donen al Patge la seva carta als Reis Mags d’Orient. A partir de les 17 h es faran tallers infantils. A les 17.30 h, arribarà el Patge reial. La tarda inclou una masterclass d’arts marcials de l’escola Okinawa Team, xocolatada solidària i vi calent i un espectacle d’animació a càrrec de la Carpa. A les 19 h, es farà un sorteig d’un val de 100 euros i un altre de la visita dels Reis Mags a casa. La proposta nadalenca acabarà a ritme de zumba.

Un altre dels patges reials visitarà la seu de l’Asociación Rociera Andaluza, al carrer de Girona. En aquest cas, el Patge Reial estarà recollint les cartes a partir de les 18 h i fins les 20 h, del mateix 4 de gener.

D’altra banda, demà dijous, la Llagosta + Activa organtiza la segona sessió de jocs multiculturals de taula, serà a partir de les 17 h, a la Carpa, Espai Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies