Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Els carrers de la Llagosta tenen 36 nous llums de Nadal

Dos carrers més de la nostra localitat estrenen llums de Nadal, l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del pintor Sert. L’Ajuntament de la Llagosta ha invertit 4.169,31 euros en la il·luminació d’aquestes vies amb 36 nous llums i en la compra de sis conjunts més tipus llàgrimes, que serviran per substituir altres que s’han fet malbé.

La il·luminació instal·lada a Primer de Maig i Pintor Sert són llums leds de fanals amb diferents figures, com ara estels i arbres de Nadal. Ja són 15 els carrers que estan decorats amb llums de Nadal, a més de la il·luminació que s’instal·la a la façana de l’Ajuntament.

El regidor de Via Pública, Jordi Jiménez, ha indicat que “per al proper any està previst renovar algunes de les figures formades amb bombetes per llums leds i ampliar la decoració lluminosa amb nous elements”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies