Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

La programació nadalenca continua aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebren a la nostra localitat tot un seguit d’activitats nadalenques. La plaça d’Antoni Baqué, el Mercat Municipal, el Centre Cultural i l’església de Sant Josep seran alguns dels escenaris de les diferents propostes organitzades per entitats locals i per l’Ajuntament.

A partir de demà, i fins al dia de Reis, es pot visitar al Mercat Municipal el pessebre realitzat amb figures de Playmobil que l’associació de paradistes ha muntat amb la col·laboració de Gema Díaz. L’horari habitual del mercat és de dilluns a dijous i dissabtes, de 7 a 14 h, i els divendres i vigílies de festiu, de 7 a 20 h.

La plaça d’Antoni Baqué serà el lloc on poder degustar els productes tradicionals nadalencs que prepara cada any la Casa de Andalucía de la Llagosta. Dissabte al matí i diumenge durant tot el dia, l’entitat posarà a la venda postres típics de Nadal andalusos. La Casa de Andalucía també celebrarà el Nadal amb un intercanvi cultural que es farà demà, a les 19 h al Centre Cultural. L’acte comptarà amb l’actuació del grup Arte y coraje de Cornellà, del Coro rociero Hermandad del Rocío de Barcelona i de l’intèrpret de cançó espanyola José Luis Lobo. A més, també actuaran els quadres de ball de la Casa de Andalucía, Algarabia, Azahar, Cristina i Meritxell.

La mateixa plaça acollirà aquest dissabte un mercat de segona mà. Durant tot el dia es podran trobar molts productes d’ocasió. La iniciativa servirà per recaptar fons per a les colònies de l’alumnat de l’Escola Joan Maragall.

La música continuarà tenint protagonisme a la programació nadalenca amb el Concert de Nadal que oferirà l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta aquest dissabte, a les 17 h a l’església parroquial de Sant Josep. L’Escola farà la propera setmana les audicions de final de trimestre.

Per diumenge, la programació inclou la celebració del 35è Pessebre Vivent de la Llagosta, que s’escenificarà a partir de les 18 h al Parc Popular, i la Botifarrada popular, que organitza la Murga. D’altra banda, l’església de Sant Josep acollirà a partir de les 13 h el Concert de nadales de la Coral Jara y romero, de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta. L’entitat també organitza avui, a partir de les 21 h, la Trobada de nadales de cors rocieros, que presenta sota el nom de Zambomba flamenca i servirà per recollir aliments per a Càritas parroquial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies