Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

El Pessebre Vivent de la Llagosta celebra diumenge la seva 35a edició

Diumenge, el Parc Popular acollirà una de les activitats nadalenques més tradicionals de la nostra localitat, el Pessebre Vivent de la Llagosta, que arriba a la seva 35a edició. L’escenificació començarà a les 18 h.

Aquest any, el Pessebre Vivent presentarà noves escenes. Una altra de les novetats serà la il·luminació, que s’adaptarà més a cada una de les parts del pessebre. Enguany, els organitzadors han trobat més problemes per trobar animals de granja. Per aquest motiu, han tingut més feina ja que han decidit elaborar animals per a la decoració.

En total, 60 persones formen part de l’escenografia del Pessebre Vivent de la Llagosta. El grup porta ja més de dos mesos treballant en els assajos i preparant la decoració.

En acabar la representació, els nens i les nenes que ho desitgin podran lliurar als Reis Mags les seves cartes.

La responsable del Pessebre Vivent, Tere Rubio, confia “que els canvis agradin a la gent”. Rubio ha comentat que arribar als 35 anys “suposa un esforç molt gran, però amb il·lusió i ganes es treu temps d’on sigui”.

A més del Pessebre Vivent, el Parc Popular també serà l’escenari diumenge de la Botifarrada popular que organitza paral·lelament la Murga.

Publicitat

Publicitat

Més notícies