Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Joventut Handbol fa un balanç positiu de la jornada solidària amb la Marató de TV3

Foto dels equips participants a la Trobada Handbolicat per la Marató. 

El Joventut Handbol la Llagosta ha fet un balanç positiu de la Trobada Handbolicat per la Marató de TV3 que va organitzar dijous. El club ha aconseguit recaptar uns 450 euros, que se sumaran a aquesta causa solidària, que enguany es dedicarà a la investigació per al tractament contra el càncer.

La Trobada va tenir lloc durant tot el dia al Poliesportiu Antonio García Robledo. Al matí, van participar uns 145 esportistes d’uns 13 equips de les categories aleví femenina, aleví masculina i benjamí masculina. A més del Joventut Handbol, van ser-hi l’Handbol Sant Joan Despí, l’AEH Les Franqueses, el Sant Fost, el BM Polinyà, el Sant Vicenç dels Horts i la Garriga.

A la tarda, es va celebrar un torneig de la categoria cadet masculina amb la participació del BM Granollers, el FC Barcelona Lassa B, l’Handbol Sant Joan Despí, la selecció catalana infantil masculina i el Joventut Handbol La Llagosta. El guanyador va ser el FC Barcelona, que es va imposar als seus rivals en tots els partits que va jugar.

Tots els esportistes participants van rebre obsequis de les empreses col·laboradores i els clubs, un trofeu commemoratiu. Durant la jornada es van fer diferents sortejos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies