Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull aquesta setmana una mostra informativa i un taller sobre la sida

El Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta ofereix durant tota aquesta setmana informació sobre la sida i la prevenció d’aquesta malaltia. Durant aquests dies també es podrà visitar una mostra sobre la sida.

La proposta, que funcionarà fins divendres, inclou informació i diversos materials sobre la malaltia i la seva prevenció, així com repartiment de preservatius, díptics,… A més, fins dijous es pot participar en un taller de confecció d’adhesius exclusius. El taller es fa de les 17 a les 20 hores.

L’exposició sobre el Dia Internacional de la lluita contra la sida, que s’escau el proper dissabte, dia 1 de desembre, es pot visitar entre les 17 i les 20 hores a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies