Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Les guies dels països asiàtics, les més consultades de la Mostra de Turisme del SIJ

El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) tancarà aquesta tarda la Mostra de Turisme després de dos mesos oberta a la planta baixa de Can Pelegrí, al mateix espai del SIJ. Per aquest estiu, les guies més consultades han estat les referides a zones de països asiàtics, fonamentalment Vietnam i Hong Kong.

Altres anys, els països europeus havien estat els més consultats. En aquesta ocasió, també s’han demanat rutes per Rússia, entre altres països. A més, algunes de les famílies que han consultat la Mostra de Turisme també han mirat rutes verdes a Catalunya. També hi ha hagut consultes sobre la ciutat de Barcelona.

Tota la documentació del SIJ es pot consultar la resta de l’any, tot i que gran part de la que s’ofereix està arxivada. Hi ha guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats i comunitats autònomes, entre altres publicacions.

El Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta s’obre de dilluns a dijous de cinc a vuit de la tarda i els dimecres, de deu del matí a una del migdia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies