Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’Aula d’estudi especial per selectivitat tanca amb 72 usuaris, més del doble que l’any passat

El Servei d’Informació Juvenil ha comptabilitzat 72 usuaris de l’Aula d’estudi durant aquests dies en els quals s’ha ampliat l’horari d’aquest servei per tal que els estudiants de la Llagosta poguessin prepara les Proves d’Accés a la Universitat. L’Aula d’estudi, ubicada a Can Pelegrí, ha tingut un horari especial des de dissabgte i fins ahir dimecres.

Els estudiants han disposat d’un espai amb taules i cadires adients per l’estudi, connexió Wifi gratuïta, aire condicionat i aigua mineral, ordinador connectat a internet i cables i allargadors per connexions de dispositius digitals. A més, es va habilitar un espai a la segona planta de Can Pelegrí per preparar els exàmens en grup.

Els 72 usuaris que hi ha hagut aquest any suposen més del doble que els registrats el 2017 (32).

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies