Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El Servei d’Informació Juvenil acull una xerrada sobre treballar al Nadal

El Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta ha acollit aquesta tarda una xerrada amb el títol de Vull treballar aquest Nadal, que ha impartit la tècnica de l’Oficina Jove del Vallès Oriental del Consell Comarcal Arantxa Sarmiento.

Durant la xerrada, s’han explicat als assistents eines per trobar feina aquest Nadal. D’entre els suggeriments, la tècnica ha remarcat com accedir a les ofertes, com superar els processos de selecció i conèixer quins sectors generen més ocupació durant l’època de Nadal. Arantxa Sarmiento ha destacat que les feines del Nadal “acostumen a ser eventuals i es necessita que la persona interessada estigui disponible per treballar les dates assenyalades de la festivitat”.

El servei d’assessorament laboral adreçat als joves està disponible quinzenalment els dimarts a la tarda, de 16 a 20 h, amb una tècnica de l’Oficina Jove del Vallès Oriental del Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’espai està ubicat al Servei d’Informació Juvenil, que se situa a la planta baixa de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies