Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Un pis de l’avinguda de l’Onze de Setembre va patir ahir un despreniment del sostre

Ahir a la tarda, el menjador d’un habitatge de l’avinguda de l’Onze de Setembre número 59 de la Llagosta va patir un despreniment del sostre. Tot i que no hi va haver cap ferit, la persona que viu al pis, una dona de 91 anys, va ser traslladada a l’Hospital de Mollet per un atac d’ansietat. Els fets van passar poc abans de les 17 h.

Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat es van traslladar fins a la Llagosta, a més de la Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques. Sembla ser que uns problemes de filtracions a la terrassa del sobreàtic han causat esquerdes a les bigues i el despreniment del sostre del menjador de l’àtic situat just a sota. Els Bombers van apuntalar les bigues.

Per la seva part, l’Ajuntament de la Llagosta ha elaborat un informe, redactat per l’arquitecte municipal, en el qual insta a substituir el forjat en una setmana. Passat aquest termini, si no es fa aquesta actuació, per un tema de seguretat, l’Ajuntament repararà les bigues i posteriorment reclamarà el cost de l’actuació a qui s’hagi de fer responsable.

Publicitat

Publicitat

Més notícies