La nit de Sant Joan a la Llagosta va acabar amb alguns petits focs

0
415

Durant la nit de Sant Joan es van registrar diversos incidents a la nostra localitat provocats per elements pirotècnics que van requerir l’actuació dels Bombers de la Generalitat, el personal voluntari de Protecció Civil i la Policia Local de la Llagosta.

La Policia Local ha informat que durant la nit van cremar dos espais que va afectar a zones de matolls. El primer, una mica més tard de les 11 de la nit al recinte firal. Fins al lloc dels fets es va traslladar una dotació dels bombers, que en mitja hora va apagar el foc. L’altre foc va afectar al terreny situat al costat del CEM el Turó, al final dels carrers de Joaquim Blume i de Nicolás Longarón. Una mica abans de la una de la nit, la Policia Local va rebre l’avís d’un veí. Quan van arribar al lloc, els veïns i veïnes havien apagat les flames.

Al llarg de la nit, Protecció Civil va apagar una paperera al Parc Popular, una foguera a l’skate del Parc Popular i va ajudar als Bombers a sufocar les flames que van cremar una saca de runes al passatge de Can Baqué.

Publicitat