Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Un vessament d’un líquid és la causa més probable de les males olors detectades al carrer de Jaume I

Un possible vessament d’un líquid va ser la causa de les males olors que es van sentir ahir al carrer de Jaume I. Veïns de la zona van alertar al telèfon d’emergències 112 per si es podia tractar d’una fuita de gas, qüestió que va ser descartada pels Bombers de la Generalitat i tècnics de l’empresa de gas que es van traslladar a la zona.

A les 19.30 h, els Bombers van rebre l’avís d’una possible fuita de gas al carrer de Jaume I. Fins al lloc del fet es van traslladar tres dotacions dels Bombers, la Policia Local de la Llagosta, una ambulància i tècnics Naturgy, l’antiga Gas Natural. Quan van arribar, no van detectar cap olor, tot i això van realitzar diverses operacions per detectar possibles fuites. Fins i tot van controlar les benzineres properes a la Llagosta per descartar cap fuita de combustible. Tots els controls van donar negatiu. Finalment, es va diagnosticar el clavegueram i van trobar restes d’olor a un embornal, presumptament provocat per una vessament d’algun líquid, però sense cap més afectació. Tampoc es va poder determinar la procedència del vessament.

Tant els Bombers de la Generalitat com els tècnics de l’empresa van donar per tancada la inspecció a les 22.20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies