Dimecres, 22 març 2023
13.5 C
La Llagosta

Victòria Molins farà l’acte d’inauguració del curs del Centre de Formació d’Adults

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta celebra aquesta tarda l’acte d’inauguració del curs 2018-2019. L’activitat tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 18 h i comptarà amb la participació de la religiosa i activista social Victòria Molins.

Molins es membre de la Companyia de Santa Teresa de Jesús i des de fa prop de 40 anys es dedica a la gent mes desfavorida del seu barri, el Raval de Barcelona. La religiosa catalana impartirà una xerrada sota el títol Hem sortit de la crisi? L’exclusió social avui dia.

L’escola d’adults de la Llagosta ha iniciat el curs 2018-2019 amb un nombre similar d’alumnes que als darrers anys. Unes 540 persones estudien aquest any al centre educatiu.

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ofereix estudis de formació inicial, també per aconseguir el graduat d’Educació Secundària Obligatòria, per preparar l’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i, a més, per preparar les proves d’accés a la universitat per a persones majors de 25 i de 45 anys. L’escola d’adults de la Llagosta també ofereix estudis relacionats amb les noves tecnologies i tres nivells d’aprenentatge en català, castellà, anglès i francès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies