Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Obert el període de preinscripció al Centre de Formació d’Adults

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ha obert el període de preinscripció per al curs 2018-2019. Les persones interessades poden adreçar-se al centre fins al dia 26 de juny, al matí de 10 a 13 h, i a la tarda, de 17 a 20 h. L’escola es troba al carrer de l’Estació, número 28, a l’antic edifici de l’escola pública Joan Maragall.

El proper curs, el Centre de Formació d’Adults de la nostra localitat impartirà classes de formació inicial, graduat en educació secundària, preparació a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior i a la universitat, informàtica, català, castellà, anglès i francès. Com en anys anteriors, segons el nivell i el curs, hi haurà classes de matí i de tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies