Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Encara es poden fer les preinscripcions al Centre de Formació d’Adults

El Centre de Formació d’Adults manté obert fins a final de mes el període de preinscripció per al curs 2019-2020. Les persones interessades poden passar per l’escola al matí, de 10 a 12 h, o a la tarda, de 17 a 20 h.

L’oferta formativa serà molt similar a la impartida fins ara. El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta continuarà oferint cursos de formació inicial, de Graduat en Educació Secundària (GES), de preparació per a proves d’accés a cicles formatius de Grau Mig, Grau Superior i a la universitat per a majors de 25 i de 45 anys, informàtica i llengües, concretament català, castellà, anglès i francès.

Viatge a Praga
Sortida fi de curs

L’Escola d’Adults de la Llagosta ha finalitzat el curs 2018-2019 amb un sopar cloenda, que va servir per celebrar els graduats en GES i la finalització de la resta de cursos.

En aquest final d’etapa, el Centre de Formació d’Adults també ha realitzat un viatge a Praga, la capital de la República Txeca, amb una cinquantena de participants.

Les activitats del mes de juny han inclòs la sortida de final de curs, que es va realitzar a l’Estartit, les Illes Medes i Ullastrell; i la celebració de la Setmana Cultural, que va tenir lloc del 10 al 14 de juny amb diferents activitats, com ara xerrades culturals, projeccions de cinema i un concurs de tapes, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat