Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

La Junta de Govern Local aprova el projecte de millora de la plaça de Catalunya

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat el projecte d’adequació i millora de la plaça de Catalunya. El document ha estat redactat pels Serveis Tècnics del Consistori. L’obra consistirà, entre altres actuacions, en l’asfaltat de la calçada, en la instal·lació de cautxú a les zones de jocs infantils i en la reparació puntual d’elements del clavegueram.

Amb aquesta actuació, també es vol que hi hagi una millor connexió visual entre la plaça de Catalunya i el carrer del Pintor Fortuny, el passeig del Pintor Sert i l’avinguda del Primer de Maig. La plaça de Catalunya té una superfície de 3.108 metres quadrats. El pressupost de l’obra és de 200.000 euros i el període d’execució de tres mesos i mig.

Ara, es farà l’exposició pública del projecte i després s’haurà de fer el procés de licitació i adjudicació de les obres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies