Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Les Llagostes de l’Avern van celebrar dissabte la Trobada de bèsties

La colla de diables de la Llagosta Les Llagostes de l’Avern va celebrar dissabte la cinquena Trobada de bèsties de foc de la nostra localitat. L’activitat va tenir lloc al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i a la plaça de la Sardana. La Trobada va comptar amb la participació del Drac Fumera i Dragolins de la colla Badalona Bèsties de Foc; Marta de Martorelles de la colla Llamps i Trons Diables de Martorelles; Ramat d’Ovelles de Canovelles i Vibria Ciril·la de la colla de Diables de Canovelles i la garrifera de la colla Front Diabòlic de la Garriga. Com a representants locals, hi havia l’Espurna de Les Llagostes de l’Avern i la Torradeta de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Les bèsties van estar exposades al passeig i després va tenir lloc una cercavila que va acabar a la plaça de la Sardana amb una exhibició de foc de les bèsties.

Publicitat

Publicitat

Més notícies