Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Dissabte, se celebrarà la cinquena Trobada de bèsties de foc

La colla de diables de la Llagosta Les Llagostes de l’Avern organitzarà demà dissabte la cinquena edició de la Trobada de bèsties de foc de la nostra localitat. L’activitat tindrà lloc en el marc de la quarta Mostra d’Entitats Locals.

A les 17 hores, es farà al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre la plantada de les bèsties de foc que participaran a la trobada. En aquesta ocasió, vindran a la nostra localitat el Drac Fumera i Dragolins de la colla Badalona Bèsties de Foc; Marta de Martorelles de la colla Llamps i Trons Diables de Martorelles; Ramat d’Ovelles de Canovelles i Vibria Ciril·la de la colla de Diables de Canovelles i la garrifera de la colla Front Diabòlic de la Garriga.

La Trobada comptarà també amb la participació de l’Espurna de Les Llagostes de l’Avern, la Maru del Mercat Municipal i la Torradeta de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Les bèsties estaran exposades fins a les 20.30 hores. A les 19 hores, es faran proves de foc als nous diables i als que vulguin provar a la plaça de la Sardana. A les 20.30 hores, començarà una cercavila fins a la plaça de la Sardana, on, a les 21 hores, hi haurà una exhibició de foc de les bèsties.

Publicitat

Publicitat

Més notícies