Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

L’Associació de donants de sang del Vallès Oriental va celebrar l’assemblea anual a la Llagosta

Un dels moments de la jornada de dissabte. Fotografia: Facebook Donants de sang la Llagosta.

El Centre Cultural de la Llagosta va acollir dissabte la 19a assemblea de l’Associació de donants de sang del Vallès Oriental. La trobada, que es fa cada any en un municipi diferent de la comarca, va comptar amb la participació d’una trentena de delegats vallesans de la federació comarcal.

Un dels punts destacats de l’assemblea va ser la xerrada que va impartir el doctor Jordi Vila, hematòleg del Banc de Sang i Teixits de Girona, que va parlar sobre els criteris d’exclusió i acceptació dels donants de sang. En aquest sentit, va destacar que es fan servir per garantir la seguretat del receptor i del donant.

L’Associació de donants de sang del Vallès Oriental és una organització formada per persones que col·laboren activament amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. L’objectiu d’aquesta entitat és promoure la donació de sang i plasma fent-ne la divulgació necessària mitjançant conferències i reunions informatives.

Publicitat

Publicitat

Més notícies