Bona resposta ciutadana a la captació de sang de dimarts

0
301
Foto: Banc de Sang

La darrera captació de sang realitzada a la Llagosta es va saldar amb 42 donacions, quatre persones més es van oferir però no van poder donar sang per diversos motius. La visita de la unitat mòbil del Banc de Sang es va fer dimarts passat al Centre Cultural.

La captació es va fer només pel matí i tenia com a principal objectiu suplir l’horari de matí de la captació del passat 11 de gener, que no es va poder fer, ja que el sistema de calefacció del Centre Cultural no funcionava. El torn de tarda es va fer sense cap problema a Can Pelegrí. Així, per tenir el balanç del primer mes de l’any a les 42 doncacions de dimarts, cal sumar les 47 aconseguides l’11 de gener.

El personal del Banc de Sang i les persones voluntàries del grup de donants de sang de la Llagosta estan treballant per poder fer una nova captació a la Llagosta al mes de març.

Publicitat