El dia 26 de gener hi haurà una nova captació de sang a la Llagosta

0
312

El Banc de Sang ha programat una captació extraordinària per al proper dimarts, 26 de gener, en horari de matí, de 10 a 14 h. Les donacions es podran fer al Centre Cultural de la Llagosta.

Amb aquesta nova campanya arriba només 15 després de la darrera visita del Banc de Sang a la nostra localitat. Durant el matí del passat dia 11, no es va poder fer cap donació, ja que el sistema de calefacció del Centre Cultural no funcionava. Ara, el Banc de Sang s’ha posat en contacte amb les persones que van reservar hora per comunicar-lis aquesta nova visita. Tothom que vulgui donar port reservar hora al web del Banc de Sang, les places són limitades.

El coronavirus Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual. Per accedir al Centre Cultural, caldrà portar guants i mascareta. Les persones donants disposaran de gel esterilitzant en arribar a l’espai, hauran de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tindran un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Publicitat