Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’alcalde, Óscar Sierra, manté una trobada al Casal d’Avis

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una trobada amb una cinquantena de socis i sòcies del Casal d’Avis. L’acte va tenir lloc en aquest equipament entre les 17 i les 18.30 hores. Els participants van poder fer preguntes a l’alcalde sobre les seves principals preocupacions.

Durant la trobada, l’alcalde va explicar que properament es farà l’obra de reforma de la plaça de Catalunya i que també es realitzaran millores en diversos parcs infantils.

Óscar Sierra també va destacar que la seva intenció és que l’actual ambulatori passi a ser un centre de dia per a la gent gran, quan aquest edifici quedi buit per la posada en marxa del nou Centre d’Assistència Primària.

Una usuària va demanar que el bar del Casal d’Avis obri també els diumenges i l’alcalde li va assegurar que s’estudiarà alguna alternativa, com ara la instal·lació d’alguna màquina expendedora de begudes.

Un altre veí va proposar que es millori la seguretat viària en el camí situat al costat de la riera Seca que dona accés al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Pavelló Antonio García Robledo venint des de l’avinguda del Primer de Maig. L’alcalde es va comprometre a aplicar alguna solució.

Els problemes d’incivisme i de convivència també van sorgir al llarg de la conversa, així com el fet que, segons algunes de les assistents, circulen massa cotxes pel centre del municipi. L’alcalde va avançar la possibilitat que, en un futur, algun carrer passi a ser només per a vianants.

Sierra també va recordar la feina que porta a terme l’Ajuntament per evitar desnonaments de famílies a la nostra localitat, així com la tasca que dels Serveis Socials del Consistori amb els més necessitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies