Dimecres, 24 abril 2024
8.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha posat en marxa un canal de Telegram

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest migdia una nova trobada virtual amb la ciutadania pel Facebook de l’Ajuntament. Sierra ha respost a les preguntes que li han fet els veïns i les veïnes sobre la crisi provocada pel Covid-19.

L’alcalde ha explicat que l’Ajuntament ha posat en marxa un canal de Telegram. S’està treballant també per tal que des d’aquesta nova eina així com pel Whatsapp de l’Ajuntament es pugui accedir de forma automàtica a la informació més destacada relacionada amb la crisi del Covid-19.

Óscar Sierra ha mostrat la seva solidaritat amb les famílies que han perdut algú pel coronavirus. L’alcalde ha destacat que, a la Llagosta, en general, s’està respectant el confinament.

Sierra ha explicat que l’Ajuntament s’ha donat un marge d’un mes per decidir què passarà amb la Festa Major. També ha dit que es manté la suspensió del mercat setmanal ambulant.

L’alcalde també ha remarcat que es fa un desinfecció diària de carrers. El directe ha acabat amb paraules d’agraïment de Sierra a totes les persones voluntàries i als sanitaris.

En aquest enllaç es pot veure la intervenció de l’alcalde: https://www.facebook.com/AjuntamentdelaLlagosta/videos/520567678620836/

Publicitat

Publicitat

Més notícies