Xerrada virtual de l’alcalde amb alumnat de quart de Primària de l’Escola Les Planes

0
161

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest matí una tertúlia virtual amb l’alumnat de quart de Primària de l’Escola Les Planes. L’activitat substitueix a les visites que fan els estudiants a l’Ajuntament, que estan suspeses per la pandèmia de la Covid-19.

Durant la trobada telemàtica, els alumnes i les alumnes li han fet diverses preguntes a l’alcalde sobre la seva feina com a primer edil de l’Ajuntament de la Llagosta i també sobre la tasca dels regidors. Els infants han preguntat també sobre millores al municipi i l’alcalde ha recordat el compromís per renovar els parcs infantils que estiguin més envellits. Óscar Sierra ha avançat que també es canviarà la gespa del camp de futbol.

Publicitat