Dijous, 01 juny 2023
19.6 C
La Llagosta

Xerrada virtual de l’alcalde amb alumnat de quart de Primària de l’Escola Les Planes

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest matí una tertúlia virtual amb l’alumnat de quart de Primària de l’Escola Les Planes. L’activitat substitueix a les visites que fan els estudiants a l’Ajuntament, que estan suspeses per la pandèmia de la Covid-19.

Durant la trobada telemàtica, els alumnes i les alumnes li han fet diverses preguntes a l’alcalde sobre la seva feina com a primer edil de l’Ajuntament de la Llagosta i també sobre la tasca dels regidors. Els infants han preguntat també sobre millores al municipi i l’alcalde ha recordat el compromís per renovar els parcs infantils que estiguin més envellits. Óscar Sierra ha avançat que també es canviarà la gespa del camp de futbol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies