Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Els dos sèniors del Joventut Handbol la Llagosta reprenen la competició el proper cap de setmana

L’equip sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta, que entrena Enric De Pablo, rebrà diumenge la visita del Terrassa en partit corresponent a l’onzena jornada de lliga al grup A de la Primera Catalana. El conjunt llagostenc ocupa la quarta posició amb 11 punts. Fins ara, ha sumat cinc victòries, un empat i quatre derrotes.

El líder és el Tortosa amb 19 punts, mentre que el proper rival de l’equip llagostenc és el segon classificat amb 15 punts. En el darrer partit de l’any 2017, el sènior femení del Joventut Handbol va guanyar a la pista de l’Ascó-Móra per 21 a 24. El Terrassa ve de perdre a casa davant del tercer classificat, el Tarragona, per 18 a 22.

D’altra banda, el sènior masculí del Joventut Handbol jugarà diumenge a la pista del Montgrí. L’equip que entrena Marc Puig acumula quatre partits perduts seguits. En la darrera jornada del 2017, el conjunt de la nostra localitat va caure a casa contra el Sants per 24 a 37. Els llagostencs no van estar encertats i van sumar una nova derrota.

El Joventut Handbol espera ara trencar aquesta dinàmica negativa a la pista del Montgrí. Els de Marc Puig són desens al grup B de la Tercera Catalana amb nou punts. Han guanyat quatre partits, n’han empatat un i n’han perdut set. Per la seva part, el Montgrí és el cuer i ha perdut tots els partits que ha disputat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies