Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

El Patge Reial recollirà la carta per als Reis Mags d’Orient fins demà

El Patge Reial visita la Llagosta aquests dies per recollir les cartes dels infants per als Reis Mags d’Orient. L’Asociación Rociera Andaluza i la Fundació Agrària i Cultural, amb l’Agrupació Sardanista, seran els llocs que acolliran al Patge Reial a la nostra localitat.

Aquest dimecres i demà dijous, de 18 a 20 h, els missatgers reials seran a la seu de l’Asociación Rociera, al número 6 del carrer de Girona; i a la seu de la Fundació Agrària, al número 27 del carrer de Sant Josep.

Els infants de la Llagosta tindran una darrera possibilitat de lliurar la carta durant la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient de la Llagosta, que tindrà lloc pels carrers de la nostra localitat divendres a partir de les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies