Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera ha participat un any més al Rocío català

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta va tornar ahir del Rocío català. L’entitat ha lamentat l’accident succeït la matinada de divendres a dissabte que es va saldar amb una persona morta i dues ferides. Els fets van passar quan un cavall dels que participava en la romeria es va desbocar i, a conseqüència del moviment brusc, la carreta va envestir un grup de persones. Aquest fet va marcar la romeria, que, tot i axò, s’ha tornat a caracteritzar per la convivència de tots els «romeros».

Els pelegrins de l’Asociación Rociera Andaluza de la nostra localitat van sortir divendres passat. Aquest any, la benedicció a càrrec del mossèn es va fer a la porta de l’església, ja que el temple estava preparat per a altres celebracions. Després de fer el camí i entrar al recinte del Rocío acompanyant la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Los Varales de Santa Coloma de Gramenet, l’entitat ha passat els tres dies a la seva caseta. Més de 60 persones van fer el camí fins a Terrassa i, al llarg de la romeria, han estat centenars les que han passat per la caseta dels rocieros i rocieres llagostencs. La relació públiques de l’entitat, Marta de Valles, considera que el Rocío es pot fer “gràcies a les persones que estan dia a dia treballant per a l’associació”.

Abans de les vacances d’estiu, l’entitat acomiadarà el curs amb una festa el proper 1 de juliol, amb la participació dels quadres de ball, el cor rociero Jara y Romero i l’alumnat dels balls en línia de l’entitat.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies