L’Asociación Rociera ha participat un any més al Rocío català

0
146

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta va tornar ahir del Rocío català. L’entitat ha lamentat l’accident succeït la matinada de divendres a dissabte que es va saldar amb una persona morta i dues ferides. Els fets van passar quan un cavall dels que participava en la romeria es va desbocar i, a conseqüència del moviment brusc, la carreta va envestir un grup de persones. Aquest fet va marcar la romeria, que, tot i axò, s’ha tornat a caracteritzar per la convivència de tots els «romeros».

Els pelegrins de l’Asociación Rociera Andaluza de la nostra localitat van sortir divendres passat. Aquest any, la benedicció a càrrec del mossèn es va fer a la porta de l’església, ja que el temple estava preparat per a altres celebracions. Després de fer el camí i entrar al recinte del Rocío acompanyant la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Los Varales de Santa Coloma de Gramenet, l’entitat ha passat els tres dies a la seva caseta. Més de 60 persones van fer el camí fins a Terrassa i, al llarg de la romeria, han estat centenars les que han passat per la caseta dels rocieros i rocieres llagostencs. La relació públiques de l’entitat, Marta de Valles, considera que el Rocío es pot fer “gràcies a les persones que estan dia a dia treballant per a l’associació”.

Abans de les vacances d’estiu, l’entitat acomiadarà el curs amb una festa el proper 1 de juliol, amb la participació dels quadres de ball, el cor rociero Jara y Romero i l’alumnat dels balls en línia de l’entitat.

 

Publicitat