Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera es va encarregar ahir de confeccionar la catifa de Corpus

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta es va sumar ahir, de nou, a la celebració del Corpus. L’entitat es va encarregar de confeccionar la catifa de flors a la porta de l’Església de Sant Josep. La Parròquia de la Llagosta va sortir al carrer després de la missa del migdia per fer una petita processó. La catifa realitzada per l’Asociación Rociera representava un romero fent el camí. Els materials que es van fer servir per confeccionar la catifa van ser bàsicament serradures de colors.

L’entitat llagostenca va anar a la crida feta per la Parròquia per participar en aquesta activitat que va més enllà del seu caràcter religiós per convertir-se en un acte popular. La intenció del responsable de la Parròquia, mossèn Javier Marquínez, és anar ampliant a poc a poc el nombre de catifes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies