Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera, satisfeta amb la celebració de la Cruz de Mayo

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta ha fet un balanç positiu de la celebració de la Cruz de Mayo, que va tenir lloc a la seva seu durant el cap de setmana. Tots els actes van comptar amb una gran presència de públic.

La festa va començar dissabte amb la missa rociera. Tot seguit, van actuar els quadres de ball de la Casa de Andalucía de Santa Perpètua, Nuestra Señora del Carmen de Montornès i els quadres de ball i de ball en línia de l’entitat llagostenca. La celebració va continuar ahir diumenge amb la trobada de cors rocieros que van protagonitzar Voces del Camino de Terrassa, Nuestra Señora del Carmen de Montornès, Amigos del Rocío del Centro Cultural Andaluz de Mollet i Jara y Romero, de l’Asociación Rociera de la Llagosta. Com en totes les grans celebracions de l’entitat, es va servir un potaje rociero.

La relacions públiques de l’Asociación Rociera, Marta de Valle, ha agraït la gran presència de públic i ha indicat que estan “molt orgullosos de la resposta de la gent de la Llagosta i de les entitats que han vingut a fer-nos companyia”.

Després de la Cruz de Mayo, l’entitat rociera ja prepara la seva participació al Rocio català, que se celebrarà del 2 al 5 de juny a Terrassa. Com ja va sent habitual, l’Asociación Rociera Andaluza acompanyarà l’Hermandad los Varales de Santa Coloma de Gramenet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies