Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Mor Jesús Muela, històric militant d’EUiA

Fotografia: Twitter EUiA.

Jesús Muela, històric militant d’EUiA a la Llagosta, va morir el passat 23 de desembre. Muela, de 88 anys, que arrossegava problemes de salut des de feia un any, havia estat una persona molt vinculada a entitats culturals de la nostra localitat com la Casa de Andalucía i la Unión Musical La Flamenca.

En l’àmbit polític, Jesús Muela havia estat un dels històrics militants del PSUC a la Llagosta, que va continuar la seva militància mitjançant l’agrupació local d’EUiA. De fet, EUiA de la Llagosta va fer-li un homenatge fa un parell d’anys posant el seu nom a la sala interior del local de l’agrupació, que se situa al número 19 del Passeig Pintor Sert, per la seva dedicació d’anys en la formació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies