Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull avui una xerrada en commemoració de la Segona República

Les agrupacions locals d’Esquerra Unida i Alternativa, Podemos i Iniciativa per Catalunya Verds organitzen avui a partir de les 19.30 h una xerrada en commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la segona República espanyola, l’any 1931. L’activitat es desenvoluparà a la sala de conferències del Centre Cultural de la Llagosta.

Durant la xerrada intervindrà Víctor Ríos, historiador i investigador del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Ríos és, a més, membre del Frente Cívico Somos Mayoría i redactor de la revista El Viejo Topo. També parlarà Aina Vidal, diputada del grup parlamentari d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats. De la presentació i moderació de l’acte, s’encarregarà Montse Garcia, coportaveu de Podemos la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies