Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Es presenta el llibre d’un grup d’autors locals, ‘Barricadas de papel y tinta’

Un grup d’escriptors locals ha presentat aquesta tarda la seva primera publicació, un llibre de relats curts amb el títol de Barricadas de papel y tinta. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Cultura, Mariano García.

Els autors locals van decidir fa mesos la publicació d’un llibre conjunt després de reunir-se durant la passada Diada de Sant Jordi, gràcies a la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta. El relats estan tots ambientats a la Llagosta. La publicació ha estat escrita pels autors locals Feli García, José Ramon Vera, Maite Bonilla, Norberto Tito, Paquita Pedrós, Pepe Ramos i Samuel Ramos. També han participat els autors barcelonins Genoveva Gutiérrez i Sergio Bonavida Ponce. A més, el pròleg del llibre ha estat fet per Conchi Fernández, responsable dels tallers de la Biblioteca de la Llagosta. “Estem molt satisfets amb el llibre publicat. Cada autor aplica el seu estil i fa que sigui un llibre molt divers amb històries de novel·la negra, romàntica…”, explica el portaveu dels autors, Samuel Ramos.

Tant el regidor de Cultura com l’alcalde han agraït la dedicació i esforç del grup d’autors per tirar endavant amb un projecte comú i que se situa a la Llagosta. “Som un gran poble, ric en autors i una prova és aquest llibre, que a més, se situa a la Llagosta i molts ciutadans reconeixeran perfectament els espais”, ha dit l’alcalde, Óscar Sierra.

El llibre consta de 210 pàgines i es pot comprar a un preu de 10 euros i a un preu reduït en format digital. Properament, s’espera vendre’l en diverses llibreries de la Llagosta, entre d’altres localitats.

A banda de la publicació del llibre, el grup d’autors està ultimant la constitució d’una entitat local, Resistència Literària. L’objectiu de l’associació serà fer activitats per seguir promocionant la cultura a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies