Resistencia Literaria organitza la primera Fira del Llibre

0
148

Diumenge, se celebrarà la primera Fira del Llibre de la Llagosta, organitzada per l’entitat local Resistencia Literaria. L’esdeveniment aplegarà un bon nombre d’editorials, autors i autores al carrer de l’Estació entre les 10 i les 19 h.

Amb aquesta iniciativa, Resistencia Literaria vol apropar al públic als escriptors i escriptores novells, tant de la Llagosta com d’altres municipis, i a petites editorials. La Fira del Llibre de la Llagosta comptarà amb una quinzena d’estands. L’entitat ha preparat tot un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg de tot el dia

De les 12 a les 13.30 h, l’escriptora mallorquina Roser Amills estarà signant exemplars del seu llibre Asja, Amor de dirección única. Els més petits tindran una cita a partir de les 12 h amb el contacontes Juan Pablo Fuentes. En acabar, a les 12.30 h, hi haurà una cercavila teatral a càrrec de La Carpa, espai cultural.

A la tarda, hi ha previst un recital de poesia que començarà a les 16 h. També per la tarda es presentarà el llibre Barricadas de papel y tinta 2. En aquesta ocasió, a més dels relats dels membres de Resistencia Literaria, el llibre recull els guanyadors i finalistes dels concursos de relats de Sant Jordi i Todo runners del 2018, amb fotografies del Foto-Club la Llagosta.

A les 18.30 h, Les Llagostes de l’Avern faran un espectacle pirotècnic que posarà punt final a la primera Fira del Llibre de la Llagosta.

Publicitat