Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

El Pessebre Vivent de la Llagosta arriba a la seva 34a edició

L’Associació Pessebre Vivent de la Llagosta arribarà diumenge a la seva 34a edició. La representació tindrà lloc al Parc Popular, a les 18 h. Aquest any, un centenar de persones participen en aquest projecte, entre figurants i col·laboradors, que és un dels més tradicionals de la nostra localitat.

Els figurants tornaran a escenificar el pessebre. Pastors, llenyataires, pagesos, romans,… faran vida quotidiana. Com a tots els pessebres vivents, el naixement del nen Jesús, adoració dels pastors i l’arribada dels Reis Mags d’Orients seran novament els moments més destacats de la representació. En total seran 65 les persones que formaran les diferents escenes del pessebre de la Llagosta.

Els assajos del Pessebre Vivent van començar a mitjans de novembre al mateix Parc Popular. Enguany, infants, joves i famílies senceres han preparat alguna novetat de cara a l’edició d’aquest any.

Després de la representació del Pessebre Vivent, al voltant de les 18.30 h, la Murga oferirà una botifarrada popular al mateix Parc Popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies