Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La floristeria De flor en flor guanya el Concurs de pessebres

La floristeria De flor en flor ha estat la guanyadora del Concurs de pessebres organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta. L’establiment comercial, situat a l’avinguda de l’Onze de Setembre, s’ha endut els 200 euros del primer premi.

El segon classificat ha estat el pessebre de La Costurera, al carrer del Mercat. El premi està dotat amb 120 euros. Els 80 euros del tercer guardó han estat per a la perruqueria El barber del Vallès, al passeig del Pintor Sert.

Al Concurs de pessebres 2017 s’han presentat deu participants, entre entitats i comerços de la Llagosta. El jurat va visitar ahir dimarts els deu pessebres i ha fet públic avui el seu veredicte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies