Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

S’inaugura la pista de gel de la Llagosta

La pista de gel sintètic s’ha inaugurat aquesta tarda a la Llagosta. Des d’aquest dilluns, la plaça d’Antoni Baqué disposa d’una pista de 200 metres quadrats disponibles per a patinadors i patinadores. Aquesta és la primera vegada que el nostre municipi té una instal·lació d’aquest tipus, que ha estat possible per l’acord de col·laboració entre l’Associació de Comerç i Serveis de la Llagosta (ACIS) i l’Ajuntament de la Llagosta. La pista s’emmarca dins del programa d’activitats de Nadal del municipi.

La pista ha estat inaugurada prop de les set de la tarda amb una actuació musical de nadales dels alumnes de l’espai La Carpa i els personatges de Disney, Mickey i Minnie. La pista estarà obert fins dissabte en horari de tarda, de 17 a 21 h. Dijous, dissabte i diumenge també obrirà al matí, d’11 a 14 h. Diumenge, la pista també funcionarà de 17 a 19 h. “Es poden aconseguir els vals per practicar patinatge a la pista en qualsevol dels centres adherits a l’ACIS”, remarca el president de l’ACIS, Héctor Gil, que es mostra satisfet de la posada en marxa de l’equipament: “és una feina d’un any de treball que avui ja és una realitat”.

Durant la inauguració, un gran nombre de veïns i veïnes s’han apropat per provar en primera persona la pista de gel sintètic. “Hi ha molta gent i és a causa de que per primer cop tenim una pista de gel sintètic a la Llagosta. No hi ha cap municipi del nostre entorn que ja tingui en funcionament una pista com aquesta”, adverteix l’alcalde Óscar Sierra. “La programació de Nadal està plena de molts actes, com ara les llums de Nadal, el pessebre vivent o aquesta pista de gel, animo a la ciutadania a participar en el programa d’activitats de la Llagosta”, remarca l’alcalde.

Per poder accedir a la pista de patinatge, cal adreçar-se a qualsevol dels comerços i establiments col·laboradors adherits a la campanya, que es troben identificats amb un distintiu especial, i comprar un tiquet. Fora d’horari comercial, hi haurà una taquilla a la mateixa pista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies