Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

L’Església de Sant Josep acull demà el Concert de Nadal de l’Escola de Música

L’Escola Municipal de Música oferirà demà dissabte el Concert de Nadal. El recital tindrà lloc a partir de les 18 h a l’Església de Sant Josep. El repertori preparat per a l’ocasió inclou peces de diferents estils musicals.

Les corals Oxalaires i Oxalà de l’Escola de Música seran les protagonistes del concert. Al recital també actuaran Joan Brothers & the Tertulians, Alien PM, els violinistes Pau Isabel & Isidre Vegas i Eva Gàlvez & Iris Escoz i les cantants de l’Escola de Música.

A la mateixa hora, la Parròquia de Sant Josep oferirà a la plaça una xocolatada popular per a tothom qui vulgui.

Altres concerts
D’altra banda, l’Escola de Música també farà durant aquests dies altres recitals. Els dies 19 i 20 tindran lloc les audicions del primer trimestre del curs. L’alumnat mostrarà els seus avenços a la mateixa escola, situada a la tercera planta de Can Pelegrí. Per al divendres 22 de desembre, l’Escola de Música ha preparat un concert per a la Biblioteca Municipal de la Llagosta, que es desenvoluparà a la sala d’exposicions de Can Pelegrí a partir de les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies