Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La pista de gel de la Llagosta s’inaugura aquesta tarda

La plaça d’Antoni Baqué acollirà a partir d’avui i fins al 24 de desembre una pista de gel sintètic. Aquesta serà la primera vegada que el nostre municipi tingui una instal·lació d’aquest tipus. La pista estarà oberta fins dissabte en horari de tarda, de 17 a 21 h. Dijous, dissabte i diumenge també obrirà al matí, d’11 a 14 h. Diumenge, la pista també funcionarà de 17 a 19 h.

La pista té 200 metres quadrats, que podran acollir un bon nombre de patinadors i patinadores. La inauguració oficial de la primera pista de gel de la Llagosta tindrà lloc aquesta tarda, a les 19 h, amb la presència dels personatges de Disney Mickey i Minnie. Per poder accedir a la pista de patinatge, cal adreçar-se a qualsevol dels comerços i establiments col·laboradors adherits a la campanya, que es troben identificats amb un distintiu especial, i comprar un tiquet. Fora d’horari comercial, hi haurà una taquilla a la mateixa pista.

L’Ajuntament de la Llagosta i l’Associació de Comerç i Serveis (ACIS) de la Llagosta van signar al novembre un conveni de col·laboració per fer possible aquesta iniciativa comercial. L’Ajuntament fa inicialment l’aportació del cost de la instal·lació, que posteriorment tornarà l’ACIS amb els ingressos que obtingui per publicitat i per altres vies. El Consistori es farà càrrec del subministrament elèctric necessari per la funcionament de la pista de gel sintètic. La instal·lació, que ha començat aquest matí, no requereix el manteniment d’una pista de gel convencional i, tot i això, la zona de patinatge ofereix les mateixes prestacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies