Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Cap de setmana nadalenc a la Llagosta amb un bon nombre de propostes

Aquest cap de setmana, a la nostra localitat es desenvoluparan un bon nombre d’activitats de la programació de Nadal, preparada per entitats i l’Ajuntament de la Llagosta.

La Biblioteca organitzarà demà dissabte un taller de Nadal. A partir de les 12 h, Eva Hernández ensenyarà als més petits a fer el seu arbre de Nadal.

Durant tot el cap de setmana, la Casa de Andalucía instal·larà una parada de gustació i venda de productes tradicionals andalusos típics d’aquesta època nadalenca. La paradeta estarà oberta de 9 a 14 h a la plaça d’Antoni Baqué. D’altra banda, l’entitat celebrarà una festa de Nadal demà a partir de les 19 h al Centre Cultural. La Casa de Andalucía ha convidat al Coro de la Hermanda del Rocío de Barcelona i al grup de teatre Farándula de Montornès. A més, també actuaran les alumnes de sevillanes i els quadres de ball Algarabía, Azahar, Al Alba i Mertixell.

Les corals Oxalaires i Oxalà de l’Escola Municipal de Música protagonitzaran el Concert de Nadal que tindrà lloc aquest dissabte a l’Església de Sant Josep a partir de les 18 h. Al recital també actuaran Joan Brothers & the Tertulians, Alien PM, els violinistes Pau Isabel & Isidre Vegas i Eva Gàlvez & Iris Escoz i les cantants de l’Escola de Música.

A la mateixa hora, la Parròquia de Sant Josep oferirà a la plaça una xocolatada popular per a tothom qui vulgui.

Diumenge, a les 18 h, el cor Jara y Romero de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta oferirà el seu tradicional concert de nadales rocieres a l’Església de Sant Josep.

El Parc Popular serà l’escenari de la 34a edició del Pessebre Vivent. L’escenificació començarà a les 18 h. Un bon nombre d’infants, joves i adults representaran les diferents escenes del pessebre, destacant el naixement del Nen Jesús, l’adoració dels pastors i l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Al mateix Parc Popular, la Murga preparà a partir de les 18.30 h una botifarrada popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies