Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Llagosta celebra avui el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional

El Centre Cultural acull aquesta tarda la celebració del Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional, que s’escau el 3 de desembre, amb un acte commemoratiu. L’activitat comptarà amb la presència de la Murga i d’Aspayfacos.

A les 18.30 h, la Murga farà una projecció per mostrar les darreres campanyes solidàries que ha realitzat, com ara per la síndrome de down, o per la de la 5P-. Per la serva part, Aspayfacos, l’entitat que aplega a persones amb diversitat funcional de la nostra localitat i els seus familiars, farà una exposició de les activitats que realitza i els projectes que té en marxa.

La celebració continuarà amb l’actuació del mag Churrimongui i la clown Plastelina. Per finalitzar hi haurà un refrigeri per a totes les persones assistents, que també podran adquirir el calendari solidari d’Aspayfacos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies