Dijous, 01 juny 2023
20.5 C
La Llagosta

Aspayfacos ofereix noves activitats a les persones usuàries de l’entitat

Aspayfacos, l’entitat de la Llagosta que aplega persones amb diversitat funcional i les seves famílies, continua treballant per oferir activitats que ajudin a créixer als seus usuaris. Els tallers que porta a terme al llarg del curs serveixen per experimentar amb nous camps, a més d’implicar a altres entitats en l’organització de la programació.

Una de les activitats innovadores introduïdes aquest curs ha estat la sessió de teràpia amb gossos. Durant una tarda, les persones amb diversitat funcional d’Aspayfacos van interactuar amb dos gossos preparats per a aquest tipus d’activitat. El contacte amb els gossos facilita la comunicació, la connexió amb l’entorn i el desenvolupament saludable de la persona.

Una altra de les propostes que s’han desenvolupat ha estat el taller de DJ, que ha realitzat gràcies a l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS. L’activitat es va portar a terme divendres passat al Centre Cultural. En aquest cas, els participants van practicar amb les taules de so, els CD electrònics i altres elements per poder fer la seva música.

Col·laboracions

El programa inclou altres tallers, com el de cuina, el de treballs manuals o el de relax. Aspayfacos ha ampliat el seu ventall d’activitats gràcies a poder disposar d’una seu pròpia al local cedit per l’Ajuntament de la Llagosta, situat a l’avinguda del Turó, a l’alçada de la plaça de Cinto Pagès. A més, l’entitat compta amb col·laboració de l’empresa llagostenca Hebron S.A., que col·labora econòmicament per tercer any consecutiu per fer possible el desenvolupament de la programació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies