Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Primera sessió per crear una selecció catalana d’handbol de persones amb diversitat funcional

L’Associació Demanoenmano farà a la Llagosta el primer entrenament per crear una selecció catalana d’handbol de persones amb diversitat funcional. L’activitat es desenvoluparà al Pavelló Antonio García Robledo diumenge al matí.

L’entitat organitza des de fa un temps una lliga d’handbol on participen equips formats per persones amb discapacitat psíquica. Ara, faran un pas més i crearan una selecció “amb l’objectiu de fer alguna activitat amb entitats de Portugal i França amb les que tenim contacte”, segons ha explicat la coordinadora general de Demanoenmano, Mercè Cana.

A l’entrenament de diumenge participaran entre dos i quatre persones de cada club que pren part a la lliga organitzada per l’entitat. L’entrenament tindrà una part de tecnificació i servirà per fer una preselecció de jugadors. L’activitat compta amb la col·laboració del Club Handbol Vallag. La intenció és portar aquests entrenaments a altres localitats que es mostrin interessades en el projecte.

Demanoenmano va realitzar una jornada d’inclusió esportiva d’handbol a la Llagosta el passat 27 d’octubre, amb la col·laboració del Vallag, el Joventut Handbol la Llagosta, Aspayfacos i l’Ajuntament. La bona acollida de l’experiència ha motivat que la nostra localitat acolli ara aquest entrenament i, fins i tot, que es plantegi la possible creació d’un equip d’handbol de persones amb diversitat funcional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies