Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana arriben les primeres activitats de la programació nadalenca

Aquest cap de setmana començarà la programació de Nadal, Cap d’Any i Reis. L’Agrupación Rociera Andaluza i la Biblioteca organitzen les primeres activitats nadalenques d’aquest any.

Dissabte, a les 19 h, tindrà lloc el divuitè Festival de nadales i recollida d’aliments que organitza l’Asociación Rociera. L’acte es desenvoluparà a la seva seu del carrer de Girona. Aquest any, l’entitat ha convidat al grup Alborada de la Casa de Andalucía de Parets, a la Hermandad Nuestra Serñora del Carmen de Montornès i a la Hermandad los Varales de Santa Coloma de Gramenet. Al festival també actuarà el cor Jara i Romero de l’entitat Llagostenca. Durant tota la tarda es recolliran aliments per a les famílies amb necessitat de la nostra població.

Pel que fa a la Biblioteca de la Llagosta, ha preparat una activitat per a infants de 0 a 5 anys, acompanyats dels seus pares i mares. Es tracta de l’espectacle Contem i cantem per Nadal!, a càrrec d’un Conte al sac. La proposta es farà a la sala infantil de la Biblioteca demà dissabte a les 12 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies